Søg
  • Dan F.C Petersen

Sporting GK Clinic afsluttet for i år

5 fantastiske, solrige (pyha) og hårde dage er nu slut og alle kan tage på velfortjent sommerferie. Se billederne nederst i nyheden.

GK CLINIC: Her Renato Mota der forklarer om det tekniske aspekt i et udkast

Stor TAK til Rasmus R, Benjamin, Gustav Aa, Kasper, Carl-Johan, Gustav H, Tobias, Vicktoria, Filip, Frederik, Magnus, Alexander Hjort, Nikolaj, William, Theodor, Noah O, Mikkel, Laura, Ludvig, Ida, Noah B-B, Tobias G, Nicholas, Rasmus, Alexander M, Olaf, Jens, Matias, Sofie, Casper og Alexander L for jeres super måde at være på.

Keepere fra både Jylland, Fyn og det meste af Sjælland og det er 100 % at der er kommet nye venskaber ud af 5 dage sammen.Alle har taget imod de mange udfordringer på og udenfor banen med smil og stort gå på mod selvom det ind i mellem var svært.


Stor tak til Renato Mota fra Sporting for 3 meget lærerige dage med stor detaljering og super oplæg før de 3 første dages træninger. En fantastisk træner, og menneske, både på og udenfor banen. En fantastisk start på et fremtidigt samarbejde til glæde for alle keepere, der træner med os

:-)


Yderligere tak til Den Grønne Cafe for lækker aftensmad og VSB for lån af faciliteter til dette event.


Fredagens afsluttende Bombardement blev denne gang vundet med 51-46 af Wozniacki "pigerne" over Sharapova "tøserne" så campen blev sluttet af med "en lille straf".


ROOKIE of the Camp blev Ludvig Møller, der til dagligt er U13 keeper i Dalby. Altid hjælpsom, smilende og lyttende - hele tiden arbejde for at udvikle sig. Stort tillykke og godt gået Ludvig.

KEEPER of the CAMP blev helt fortjent Magnus Petersson, der alle 5 dage viste sig som en rigtig rollemodel både på og udenfor banen. Det er SÅ stærkt gået Magnus og stort tillykke med kåringen.

Sidst, men ikke mindst, stor tak til et super trænerteam, Vince, Tine, Rasmus H, Mikkel og Christoffer, der har været så klar alle 5 dage.


Vi vil derfor slutte af med at ønske jer alle en SUPER SOMMER og glæder os til at se jer igen næste gang vi har aktiviteter - så følg med på vores hjemmeside, kdogc.dk, eller på facebook så du ved, hvornår du skal booke DIN plads

:-)


SE FLERE BILLEDER HER: SPORTING CAMP 2018 - BILLEDER
81 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle