KAMPANALYSE

Vores grundfilosofi er, at størstedelen af vores øvelser er bygget op omkring kamprelaterede situationer. Vi tilbyder derfor at overvære kampe – primært for hold, der spiller på 11-mands mål – for efterfølgende at lave en kampanalyse på målmanden (som klub måske også af modstanderens målmand).

Vi bruger video (GoPro) til dette og materialet (relevante sekvenser) vil kunne stå til jeres rådighed mod et mindre gebyr på kr. 100.-/kamp. Video er yderst brugbart da det viser den enkelte keeper sin/e aktion/er i kampen set bagfra målet og gør det mere specifikt og levende i forhold til den feed back han/hun får efter kampen.

Én kamp gør det sjældent alene, men det vil være muligt at bestille en analyse for en kamp. Efter min. tre kampanalyser modtager I en samlet evaluering og samtidigt to-tre primære fokusområder, som keeperen kan arbejde videre med, fx benarbejde, igangsætning, det taktiske o.m.a.

PRIS FOR KAMPANALYSE:

En kampanalyse koster kr. 375,- og ved 3 kamp er prisen kun kr. 1.000,- inkl. evalueringsrapport med fokuspunkter (pris inkl. video sekvenser kr. 1.250.-). 

 

Kontakt os på enten 'info@kdogc.dk' eller tryk her for at høre nærmere.