Idé

KD&C er en målmandsskole for alle – fra breddemålmænd til semielite- og elitemålmænd – og for både drenge og piger. Ungdom såvel som senior keepere og uanset niveau!

Vi ønsker, og er med til, at højne kvaliteten for alle, der ønsker at udvikle sig som målmænd uanset færdigheder og den enkeltes ambitioner. Vi har god succes med at udvikle og skabe stærke målmand både på og udenfor banen – det gælder både fra de nyeste og helt op til Division, Liga- og landsholdsmålmænd.

Vi mener at for at skabe gode målmænd er det vigtigt at give vores målmænd inspiration og træning fra andre kulturer. Vi arrangerer derfor rejser med træninger, og turneringer, i udlandet bl.a. England og Spanien. Vi har kompetente udenlandske trænere tilknyttet, pt. Darren Hart og Vince Nicoll fra England og Christof Osigus fra Tyskland, der i sin tid trænede selveste Manuel Neuer.

Vi ønsker en høj grad af samarbejde med forældre, for at sikre opbakningen hjemmefra, og stræber efter at have et prisniveau, hvor alle kan være med. Vi  træner i grupper med fire til seks keepere, hvilket sikrer udvikling til alle, og det foregår på en bredere samt mere inspirerende og kreativ måde end den ”traditionelle” måde at tænke målmandsspillet på. Vores træning er baseret på kamprelaterede øvelser, og vi har naturligvis også fokus på mere formel træning.

Værdigrundlag

  • Tillid!

  • Åbenhed!

  • Gensidig respekt – der er plads til alle!

  • Et positivt livssyn – med troen på den enkeltes evner og færdigheder!

  • Ønsket om at være en rollemodel for alle keepere!

  • Udgangspunkt i den enkelte keeper uanset etnicitet, køn, alder m.m.

Vi holder, hvad vi lover!