FEEDBACK FRA VORES KEEPERE OG FORÆLDRE

 

Skrevet af Kim, far til Alexander (U10):

"Succeser skal deles, så hermed en lille stil 🙂

Jeg ved ikke om du har kunnet fornemme det, men jeg har en søn der er rigtig glad for trygge rammer. Tidligere camps ifm. KDOGC har været en anelse op ad bakke for Alexander, udelukkende fordi vejret tit har artet sig fra sin værste side, få deltagere (I Givskud) med for stor aldersspredning i forhold til ham, så ofte har han måske følt sig lidt udenfor/alene.
Han har altid været vild med jeres træning, og jer som trænere, men pga. ovenstående brød han grædende samme fredag morgen inden vi skulle afsted, og ville rigtig gerne slippe for at skulle afsted.
Vi fik ham dog overtalt til at tage afsted, i det mindste om fredagen, og så ville vi tage lørdag op til overvejelse når vi kørte hjemad.

Og gudske tak og lov for at vi gjorde det. 🙂 Denne camp har vendt total op og ned på Alexanders syn på KDOGC Camps. Vejret var godt, der var mange deltagere, der var en del jævnaldrende drenge, og træningen var som altid i TOP. Hvor var det bare en fornøjelse at kører hjem med en dreng der var så ovenpå, og som har meldt klart ud , at han snart håber han skal afsted igen. 🙂


Jeres håndtering af drengene er en fornøjelse at følge, og det gælder både for dig selv, Kent, Tine og Rasmus. I har ikke bare styr på træningen, men også at have det sjovt med drengene og få dem til at føle sig hjemme.


Jeg kunne også godt tænke mig, at du sender en rose videre til de 2 store drenge, Jens og Lucas, der deltog denne her gang. Det er yderst sjældent man oplever unge mennesker, der forstår det at skabe “bånd” og tryghed overfor de små drenge, og bruge en lille smule af deres tid sammen med dem. Hvor er det fedt at se, at de har det i sig, og det har i særdeleshed været med til at denne weekend har været perfekt for Alexander.

Jeg vil igen lige sætte en tyk streg under, at i tidligere Camps har vi ikke kunnet sætte en finger på jeres indsats overhovedet. Det har mere været “udefrakommen” omstændigheder der har gjort at det har været lidt “øv”.

 

Skrevet af Ketil Berg-Sørensen, far til Filip U14 (Akademisk Boldklub, AB):

”Min søn træner løbende med KD&C ved siden af sin klubtræning, og det er en helt igennem enestående oplevelse for mig som far at følge Filips forvandling. Årsagen til dette skal findes i trænernes og KD&C’s evne til at engagere sig meget indgående i målmændene, og med KD&C’s små og niveautilpassede træningsgrupper er der sat yderligere fokus på denne evne til at indleve sig i deltagernes individuelle udvikling. KD&C’s trænere er utvivlsomt nogle af landets bedste og dygtigste målmandstrænere, men hvad vigtigere er, så er de også nogle utroligt dejlige personer, som formår at trænge ind til de unge og virkelig flytte og dygtiggøre dem på en måde, som jeg aldrig har oplevet lignende.
Hver gang Filip kommer hjem fra en KD&C-træning, stråler han af glæde og spørger omgående: "Hvornår skal jeg træne med KD&C igen?"

Tak for jeres helt særlige engagement og evne til at skabe en personlig forbindelse til disse børn og unge.”

 

En udtalelse fra en passioneret fodboldfar, Johnni Petersson, far til Magnus på U14 (Holbæk B&I):

“Målmandstrænere, Jeg vil lige fortælle nogle ting, HOLD KÆFT. I gør et stykke godt arbejde, Knægten og jeg var ovre og spille fodbold, Jeg kan se kæmpe fremskridt, Han er blevet angribende på bolden. han er også ved at finde sin egen stil, Som passer ham godt, Det er en fornøjelse at se. han vokser på målmandsspillet enormt, også på det Mentale, Han er en hard worker, siger han selv, Jeg kan kun give knægten ret, FORSÆT det gode arbejde med de unge Keepere, I er dybt seriøse og tager alle keepere alvorligt. De lærer en bunke ting. som de kan bruge, JEG VED DET OG HAR SET DET , Min egen knægt har været tilknyttet hos jer i noget tid og jeg ivrig fodbold Far har stået på sidelinien og fulgt målmandstræningen på tæt hold, og KAN SE Keeperne udvikle sig meget, FORZA Keepers Development &coaching,”

Skrevet af Karl og Dorthe Jacobsen, far og mor til Sonny U14 (Rødekro):

“Hej KD&C


Vil benytte lejligheden til inde i dette forum, at give udtryk for vores dybe respekt for jeres arbejde med vores unge mennesker.


Vores søn Sonny på snart 12 år, har været med på nogle camps ved jer, og vi er som forældre dybt imponeret over jeres koncept!! Hans seneste Camp tur til Allerød har virkelig udviklet ham både som målmand, men bestemt også som menneske. Vi sender hver gang en glad og spændt dreng afsted, og får en super glad og meget målbevidst dreng hjem der er vokset på alle områder. En dreng som tror på sig selv og sin sport. Hans klub trænere er meget imponeret over den udvikling de kan følge ved ham, når han har været i jeres hænder.


Som forældre er vi kanon stolte over at se, at I formår at udvikle så meget på vores knægt, og samtidig give ham en tro på han egen kunnen, og sikke han kan


Respekt til Jer alle og stort tak”

 

 

Skrevet af Tina, mor til Mikkel U14 (B93):

“TAK er kun et fattigt ord….og INTET kan beskrive jeres fantastiske arbejde med de unge keepere. Der ses tydeligt fremgang (nærmest fra camp til camp) og det gælder både mht almen/basal fodboldkunnen men i særdeleshed også psykisk ballast og forståelsen for hvem og hvad det enkelte unge menneske står for.


I formår hver gang, at få skabt et herligt forum for både nye og “gamle kendinge” og sørger altid for gode niveauindelte træningspas således at alle presses tilpas og samtidig tar ved lære.

Et super koncept er skabt og vi har I sinde at følge Jer fremadrettet og glæder os til at begive os ud i endnu flere fantastiske eventyr med KD&C….De største anbefalinger fra Fanning, U14 og Soccermom.

 

Skrevet af Anette Raff, mor til Frederik U13 (OB):

“Stor ros for alt den energi og tid der bliver lagt i KD&C, og på den måde som I er over for drengene. Helt fantastisk som I uden videre åbner dørene op for drengene en dag før en camp starter. I har virkelig formået at få vendt den store skepsis som jeg især havde i starten efter anden målmandsskole (red.) havde snydt og bedraget flere af os.


Jeg synes virkelig at I tager drengenes stor drømme seriøst og giver dem nogle gode træninger, hvor I både roser og siger hvis der er noget som bør gøres anderledes. Rigtig dejligt med evalueringer efter hver camp.”

 

Skrevet af Henning, far til William U10 (Allerød FK):

“I har i KD&C været meget dygtige at skabe et miljø hvor det er tydeligt at deltagernes indlæringskurve er meget stejl. Dette er muligt fordi I har en meget fin pædagogisk tilgang til målmænd i alle aldre samt er meget ambitiøse omkring at tilbyde et højt internationalt niveau, intensitet og variation af øvelse der er nøje tilrettelagt for at sikre deltagernes udvikling. Det efterfølgende evaluering gør ar vi som forældre/trænere har et grundlag at arbejde videre på efterfølgende. William har nydt hver en Camp han har været på – både socialt og målmandsfagligt. Det er tydeligt at han har udviklet sig markant under jeres vejledning og træning. Vi ser allerede frem til den næste.”

 

Skrevet af Filip U14 VSB (AB):

Málaga tur


Turen har været en kæmpe oplevelse for mig, og jeg synes, at det er den mest vellykkede udlandstur, KD&C har lavet indtil videre.


Det var mega fedt at træne med Málagas akademi træner Mario Bazán Díaz, og jeg lærte ekstremt meget.
Der er meget stor forskel på tempoet i Danmark til tempoet i Spanien, og det var mega sjovt at blive presset til det yderste og lidt til, og det viste bare, at vi danskere skal hjem og øve vores teknik og tempo lidt mere.
Mario var en vildt god træner, og han lærte os tingene på en hård men også virkelig sjov måde.
Træningsforholdene var rigtig fine, og maden på hotellet var super god.


Socialt synes jeg, at turen var super fed. Jeg har været med i KD&C mange gange, så jeg kendte de fleste. Men der var 2 nye med, og dem er jeg blevet rigtig gode venner med, og man hygger sig rigtig godt sammen med de andre, der er med.


Jeg glæder mig vildt meget, til næste gang jeg skal træne med KD&C på en camp og ekstra meget til næste udlandstur.


 

Har du selv nogen oplevelser, du gerne vil dele med andre, så skriv til info@kdogc.dk