CAMPS

Vi afholder camps over enten en dag, hel weekend, på helligdage eller op til flere dage, hvor det er muligt både at kunne overnatte eller sove hjemme. Der serveres altid, som minimum, frokost, frugt og saft og ved overnatning naturligvis også morgen-/ og aftensmad - se særskilt pris ved den enkelte camp.

Vi har primært vores danske coaches med, og ind imellem vil vi også have udenlandske og gæste coaches med.

På vores camps tager vi ud over dag(enes) minimum 3 gange træning også emner som kost, søvn og træningsplaner op, uddeler “hjemmearbejde”, og alle får løbende feed back undervejs i træningen.

Vores træning bygger på et princip om, at være så kamprelateret i træningen som muligt. Vi benytter også formel træning for at sikre at teknik m.m. er på plads. Her sætter vi fokus på enkeltområder inden for målmandsspillet, og vi går altid i dialog med den enkelte keeper for at coache på dennes udviklingsområder.

Emnerne vi træner kan eksempelvis være 1:1 situationer, opstilling af en mur ved standardsituationer, straffespark, indlæg, flade bolde, håndteknik, fodarbejde osv.

Når man deltager i camps modtager man en skriftlig, individuel evaluering senest 3 uger efter endt camp.

NB! Har DIN klub lyst til at lægge baner og lokaler til at vi kommer forbi og arrangerer en camp for jeres keepere (og andre) så er i velkommen til at kontakte os på mail: info@kdogc.dk eller mobil: +45 42 72 52 91 (læg endelig besked så vender vi tilbage hurtigst muligt)